Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDPieszak

    

    

       

Pieszak
 
Hos Hot N Toth finder du et stort udvalg af tøj fra Pieszak og særligt Pieszak jeans. Pieszak er skabt af en passioneret kvinde med over 20 års erfaring fra modebranchen. Pieszak er et dansk mærke skabt ud fra en filosofi om, at tøj til kvinder skal afspejle femininitet – kvinder skal ligne kvinder og de skal føle sig som kvinder.

Vis mere...


Pieszak opfylder yngre kvinders ønske om altid at føle sig feminine og sexede. Det er tøj i lækre materialer med feminine, sexede og rå detaljer.

Pieszak jeans

Pieszak jeans er et helt kapitel for sig, idet der er så mange forskellige at vælge i mellem. Hos Hot N Toth finder du et fint udvalg af nogle af de mest efterspurgte Pieszak jeans til en fornuftig pris. Klik dig ind på de forskellige produkter, og vælg din favorit jeans.

Bestilling og levering

Hos Hot N Toth kan du vælge at betale med kreditkort eller via bankoverførsel, når du bestiller tøj fra Pieszak eller køber et par Pieszak jeans. Vi sørger for dit nye tøj fra Pieszak er fremme inden for 1-3 dage, så kast dig ud i det, og find dine nye Pieszak jeans! Få gratis levering ved køb over 500 kr. 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os