Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDMini A Ture

    

    

    

    

    

     

Mini A Ture
 
Hos Hot N Toth finder du et stort udvalg af bl.a. bluser, T-shirts, bukser og heldragter fra det danske børnetøjsmærke Miniature. Miniature er klassisk og stilrent børnetøj til aktive drenge og piger.


Vis mere...Miniature er praktisk og funktionelt børnetøj, der kan tåle vejr og vind. Miniature er børnetøj, der er behageligt at have på for børnene, og det er noget tøj, de kan røre sig i. Miniature har i 2012 vundet en pris for sit tøj og har desuden en høj social bevidsthed, der kommer til udtryk gennem deres støtte til The Sunway Children's Home i Bodh Gaya i Indien.

Miniature hos Hot N Toth

Det danske mærke Miniature har efterhånden eksisteret i mere end 10 år, så det er et af de etablerede danske mærker. Miniature passer rigtig godt ind hos Hot N Toth, hvor vi bestræber os på at føre et spændende udvalg af danske mærker. Klik dig ind på de forskellige bukser, T-shirts og bluser og vælg det tøj, du vil bestille til dine unger.

Om bestilling og levering

Hos Hot N Toth kan du vælge at betale med kreditkort eller du kan betale via bankoverførsel, når du bestiller tøj fra Miniature. Vi sørger for det nye tøj til ungerne er fremme inden for 1-3 dage.

Gratis levering, når du køber over 500 kr.


 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os