Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDSmåfolk

    

     

Småfolk
 
Hos Hot N Toth finder du et stort udvalg af sengetøj, bodyer, heldragter, T-shirts, og bukser fra danske Småfolk. Børnetøjet fra Småfolk er inspireret af 70’ernes glade stil og farver kombineret med nutidens komfort og krav til kvalitet. På tøjet fra Småfolk kan ungerne møde alt fra robotter og racerbiler til søde dyr og æbleprint - og det er netop det, der gør Småfolk til et af de mest populære børnetøjsmærker i Danmark.


Vis mere...Bemærk i øvrigt, at alt babytøjet fra Småfolk er øko-Tex certificeret. Det gælder heldragter, bodyer, T-shirt og babybukser m.m.

Småfolk hos Hot N Toth

Det danske mærke Småfolk blev stiftet i 2005 og har efterhånden fundet solidt fodfæste på det danske marked. Småfolk er et rigtig dansk mærke, og derfor sælger vi det selvfølgelig også hos Hot N Toth, hvor vi bestræber os på at føre et spændende udvalg af danske mærker. Klik dig rundt i kollektionen fra Småfolk og find det, der lige vil falde i smag hos dine unger.

Om levering og bestilling

Hos Hot N Toth kan du betale med kreditkort eller via bankoverførsel, når du bestiller sengetøj eller børnetøj fra Småfolk. Vi sørger for din bestilling på børnetøj er fremme inden for 1-3 dage.

Gratis levering, når du køber for over 500 kr.


 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os