Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDSaint Tropez

    

    

     

Saint Tropez
 
Hos Hot N Toth finder du et stort udvalg af Saint Tropez tøj. Saint Tropez arbejder målrettet på at skabe tøj, der afspejler de sidste nye tendenser inden for moden. Saint Tropez tøj henvender sig til den yngre kvinde, som er vild med mode, men som samtidigt er meget bevidst om prisen.

Vis mere...


Saint Tropez tøj opfylder yngre kvinders ønske om altid at være med på de sidste nye tendenser og være feminint klædt samtidigt med, der er et attraktivt forhold mellem pris og kvalitet.

Saint Tropez tøj hos Hot N Toth

Saint Tropez er tøj fra et af de førende og mest veletablerede danske tøjmærker. Saint Tropez tøj passer derfor perfekt ind hos Hot N Toth, hvor vi bestræber os på at føre et spændende udvalg af dansk modetøj til attraktive priser. Klik dig ind på de forskellige produkter, og læs mere om det enkelte stykke Saint Tropez tøj.

Bestilling og levering

Hos Hot N Toth kan du vælge at betale med kreditkort eller via bankoverførsel, når du bestiller Saint Tropez tøj. Vi sørger for dit nye tøj er fremme inden for 1-3 dage, så kast dig ud i det og find dit nye Saint Tropez tøj i vores shop!

Levering er gratis ved køb over 500 kr. 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os