Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDBZR

       

BZR
 
Bruuns Bazar BZR er en af pionererne inden for dansk mode, som vi kender den i dag. BZR er klassisk og sexet med en voksen sensualitet. BZR er et high-fashion brand med fokus på kvalitet, perfekt pasform og et klassisk, moderigtigt look. Tøj fra Bruuns Bazar BZR er til dig, der vil se godt ud på en underspillet måde og som sætter pris på kvalitet.

Vis mere...


BZR var i 1999 det første danske modehus, der blev en del af den franske modeuge i Paris, og Bruuns Bazar vandt i 2010 den prestigefyldte pris årets Danske Designer ved Danish Fashion Award. Det er et mærke, det ikke er til at komme udenom, hvis du er til klassisk, skandinavisk stil.

BZR hos Hot N Toth

BZR er tøj fra et af de førende og mest veletablerede danske tøjmærker. Tøj fra BZR passer derfor perfekt ind hos Hot N Toth, hvor vi bestræber os på at føre et repræsentativt udvalg af dansk mode til attraktive priser. Klik dig ind på de forskellige produkter, og læs mere om det enkelte stykke tøj fra Bruuns Bazar BZR.

Om betaling og levering

Hos Hot N Toth kan du vælge at betale med kreditkort eller betale via bankoverførsel, når du bestiller Bruuns Bazar BZR. Vi sørger for dit nye tøj fra BZR er fremme inden for 1-3 dage, så kast dig ud i det og shop løs i Bruuns Bazar BZR!

Levering er altid gratis ved køb over 500 kr.


 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os