Hot N Toth

BUTIKKEN | FAQ | BETINGELSER | KONTAKT

Betal med betalingskortBetal med betalingskort
ingen varer i kurven
 
 
NYHEDER
TILBUDMinus

    

    

    

    

       

Minus
 
Hos Hot N Toth finder du et stort udvalg af Minus tøj. Minus er et dansk tøjmærke med en forkærlighed for alt det, der kendetegner det skandinaviske. Minus tøj er tro mod skandinavisk design som minimalistisk design, god kvalitet og det bedste håndværk. Minus tøj kombinerer klassiske trends med de nyeste strømninger inden for moden.

Vis mere...


Lige meget om du køber en Minus jakke eller en Minus kjole, så er du sikker på lækre materialer i et smukt og feminint design.

Minus kjole, Minus jakke...

Lige meget hvad du søger, så er vi sikre på du vil finde det her hos Hot N Toth. Vi bestræber os på at føre et spændende udvalg af dansk modetøj og har derfor naturligvis også et fint sortiment af Minus tøj. Klik dig ind på de forskellige produkter, og læs mere om din nye Minus jakke eller Minus kjole.

Din bestilling og levering

Hos Hot N Toth kan du betale med kreditkort eller via bankoverførsel, når du bestiller dit Minus tøj. Vi sørger for dit nye tøj er fremme inden for 1-3 dage, så gå på jagt efter din Minus kjole, Minus jakke eller hvad du nu søger. Du finder garanteret noget, du kan bruge!

Altid gratis levering ved køb over 500 kr. 
 
 
 

ADRESSE

Algade 27
5750 Ringe
Telefon: +45 62641210
Mail: kontakt@hotntoth.dk

ÅBNINGSTIDER

Mandag - Onsdag: Kl. 10:00 - 17:30
Torsdag - Fredag: Kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00

PRAKTISK INFO

Butikken
FAQ
Betingelser
Kontakt os